Eşsiz güzellik Alanya Kızılkule gölgesinde geçen deniz keyfinin tadı!

Eşsiz güzellik Alanya Kızılkule gölgesinde geçen deniz keyfinin tadı!
Turistinde artık gözdesi orası olmaya başladı. Alanya'da tarihi Kızılkule'nin önündeki plajda, yerli ve yabancı turistler güneşli havanın tadını çıkararak denize girdi.

Alanya'da yerli ve yabancı turistler tarihi Kızılkule'nin gölgesindeki Soğukkapı Plajı'nda güneşli havanın tadını çıkardı.

Hava sıcaklığının 33 deniz suyu sıcaklığının 30 derece olduğu ve nem oranının yüzde 66'ya ulaştığı bu güzel günde tatilciler hem denizde yüzerek serinledi hem de plajda düzenlenen etkinliklerle keyifli zaman geçirdi.

Selçuklu mimarisinin önemli yapılarından biri olan Kızılkule ve Alanya Tersanesi'nin eşsiz manzarası eşliğinde denizin ve güneşin tadını çıkaran ziyaretçiler bu anları fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdi.

Bölgenin doğal güzellikleri ve tarihi dokusu tatilcilerin ilgisini çekerken Soğukkapı Plajı bu yaz sezonunda da popülerliğini korudu.

Turistler hem deniz keyfi yaparken hem de tarihi atmosferin içinde unutulmaz anlar yaşadı bu eşsiz manzara her şeye değerdi dedirtti.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.