Fırsat geldi çattı Alanya! Uzun süredir beklediğin fırsat kapıda!

Fırsat geldi çattı Alanya! Uzun süredir beklediğin fırsat kapıda!
Alanya'da uzun süredir beklenen ikinci el araç piyasasında hareketlilik başladı. Fiyatlardaki düşüş, alıcıların ilgisini çekerek pazarı canlandırdı. Alanya son haberler!

Alanya’da uzun süredir durgun olan ikinci el araç pazarı araç fiyatlarındaki düşüşle birlikte yeniden canlanmaya başladı ve bu fiyat düşüşü özellikle bir süredir ikinci el araç almayı planlayan alıcıları harekete geçirdi.

Daha önce kasko değerinin üzerinde olan araç fiyatlarının gerilemesi alıcıların ilgisini çekerek pazardaki hareketliliği artırdı. Galericiler de bu gelişmeden memnun ancak fiyatların yükselmemesi gerektiğini vurguluyorlar. Özellikle yıl sonuna doğru dövizde yaşanabilecek olası artışların fiyatları tekrar yukarı çekebileceği konusunda bir uyarı yapıyorlar. Bu durum araç satın almayı düşünenler için "şimdi tam zamanı" düşüncesini güçlendiriyor. Pazardaki bu canlanma ekonomik belirsizlikler devam ederken özellikle dövize bağlı fiyat değişimlerinin sektörü nasıl etkileyeceği konusundaki endişeleri de beraberinde getiriyor.

Alanya Medya Haber /ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.