Foodfest Alanya Coşkuyla başladı! İşte Foodfest Alanya'dan kareler

Foodfest Alanya Coşkuyla başladı! İşte Foodfest Alanya'dan kareler
3. Foodfest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali, "Gelecek Antalya" mottosuyla Alanya'da coşkuyla başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Foodfest Antalya Uluslararası Gastronomi Festivali Alanya’da tropikal meyve hasadı ile başladı.

Festivalin açılışına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik katıldı. Etkinlikte Antalya’nın hem turizm hem de tarım potansiyelini vurgulayan Böcek Alanya’nın 38 farklı tropikal meyve türü ürettiğini ve bu zenginliği tüm dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini belirtti.

Özçelik ise Alanya’nın turizm ve tarım alanlarında daha da gelişmesi için yapılan iş birliğinden memnuniyet duyduğunu ifade etti. Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen bu tür etkinliklerin tropikal meyve üretimine katkı sağladığını vurguladı.

Etkinlikte Böcek ve Özçelik avokado ve mango hasadı yaptı katılımcılara yöresel lezzetler ikram edildi.

Festival Alanya’nın tarımsal ve gastronomik potansiyelini öne çıkarmayı amaçlıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.