Karadeniz'in yağmuru Alanya'ya turist olup yağacak

Karadeniz'in yağmuru Alanya'ya turist olup yağacak
Alanya ülke dışında olduğu kadar ülke içinde de çok sayıda tatil bölgesi ile rekabet etmektedir. Ancak Karadeniz'e gelen yağmurlar sebebiyle söz konusu bölgede bulunan bazı vatandaşların alanyayı tercih etme durumları meydana gelecektir.

Alanya'nın yerli rakipleri

Karadeniz Bölgesi'nde özellikle Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde yer alan çok sayıda turistik belde büyük şehirlerde oturan ve tatil ihtiyacını yakın bölgelerde gidermek isteyen vatandaşların son zamanlarda en uğrak mekanları oldu.

Daha sakin ve ucuz ancak yağmur sezonu başladı

Alanya'nın kalabalık tatilci nüfusu ve artan maliyetleri sebebiyle çok sayıda vatandaş çözümü bu bölgelerde tatillerini geçirmekte buluyor. Ancak yaz boyu deniz kum ve Güneşi yaşamak isteyen özellikle İstanbul, Ankara gibi illerden söz konusu doğum Marmara ve Batı Karadeniz'de bulunan tatil bölgelerine giden vatandaşların bazıları sonbaharın Karadeniz bölgesinde hissedilmeye başlamasının ardından rotayı Akdeniz bölgesine ve tabii ki de Antalya'ya çevirecek.

Karadeniz'den misafirlerimiz geliyor

Bu kapsamda Alanya bahsi geçen tatiller için çok önemli bir yer tutmaktadır. Özellikle Alanya'daki aşırı yaz sıcaklarının yavaş yavaş hafiflemeye başlaması ve bölgedeki Yoğunluğun azalmasından dolayı Batı Karadeniz bölgesinde bulunan ve Doğu Marmara Bölgesi'ndeki bulunan tatilciler yavaş yavaş bölgemize gelmeye başlayacaklardır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum