KPSS için Alanya'da özel hizmet

KPSS için Alanya'da özel hizmet
Kamu Personeli Seçme Sınavı 1 Eylül tarihinde önlisans mezunları için tüm ülke genelinde ortak olarak düzenlenecektir. Saat 10.15'de düzenlenecek olan sınav ile ilgili olarak Alanya'da sınava girecek olanlar için Kaymakamlık sınav günü boyunca önemli bir hizmet veriyor olacak. Peki o hizmet nedir?

KPSS 1 EYLÜL PAZAR GÜNÜ DÜZENLENECEK

On binlerce kişinin Türkiye genelinde pazar günü düzenlenecek olan kamu personeli seçme sınavı ön lisans oturumu için saat 10.15'ten itibaren ter dökecek. Üniversitelerin 2 yıllık bölümlerinden mezun olan adayların memur olabilmek için girecekleri kamu personeli seçmesine ve ön lisans oturumu ilçemizde de düzenlenecek.

KİMLİK BELGESİ OLMAYANLAR İÇİN NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ DEVREDE

Sınava giriş için en önemli koşullardan biri olan kimlik belgesi yanında bulunmayan veya söz konusu kimlik belgesini kaybetmiş olan adaylar için Alanya Kaymakamlığı sınav günü boyunca İlçe Nüfus Müdürlüğünü açık tutacak. Bu sayede adaylar geçecek kimlik belgelerini alabilecekler ve söz konusu sınava girebilecekler.

Geçici kimlik belgesi veya kimlik belgesi olmayan adaylar hiçbir suretle sınava alınmayacaktır. Bu sebeple kapıların kapatılacağı saate kadar adayları Alanya Kaymakamlığı İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne gelerek söz konusu geçici kimlik belgelerini temin etmeleri gerekmektedir. Daha önceden Alanya Kaymakamlığı tarafından verilen talimatla İlçe Nüfus Müdürlüğü söz konusu sınav için gerekli hazırlıklarını tamamladı.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.