Manavgatlılara müjde var müjde! Haber Turistleri de sevindirecek!

Manavgatlılara müjde var müjde! Haber Turistleri de sevindirecek!
Turizm şehrinin en eşsiz ilçelerinden Manavgat müjdeyi kaptı ve bu müjdeyle beraber yeni halk plajı hizmete giriyor. Manavgat Belediyesi Gündoğdu Halk Plajı artık hizmette işte detaylar.

Manavgat Belediyesi, Gündoğdu Halk Plajı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Kara, plajın Gündoğdu bölgesinin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere açıldığını belirterek, gelecekte Side'nin batısında bir halk plajı daha planladıklarını ve diğer bölgelerde de benzer projeler yapacaklarını açıkladı.

Manavgat merkezde emekli kadınlar için bir kahvehane açacaklarını duyurdu. Başkan Kara, halkın mutluluğunu öncelikli hedef olarak belirlediklerini, hayırseverlerin desteğiyle projelerin sürdüğünü ve insanların yüzündeki gülümsemeyi artırmak için çalışacaklarını vurguladı.

Gündoğdu Halk Plajı, duş, tuvalet, şezlong, kabin ve otopark gibi olanaklarla donatılmış olup, temizlik ve hijyen konularına önem verilerek düzenli bakım yapılacak.

Plaj, hem deniz keyfi hem de ailelerle güzel vakit geçirme imkanı sunacak şekilde tasarlandı. Manavgat Belediyesi daha önce Çolaklı, Evrenseki ve diğer plajları da hizmete sunmuştu.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.