O festivale Alanyalının ilk gün ilgisi büyüktü!

O festivale Alanyalının ilk gün ilgisi büyüktü!
Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali, ilk gününden itibaren Antalyalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Alanyalılar da festivale büyük ilgi gösterdi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Foodfest Antalya Gastronomi Festivali ilk günden itibaren Antalyalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gastronomiye dikkat çekmek amacıyla organize edilen festivalde katılımcılar akşam saatlerinde stantları ziyaret ederek yerel ve uluslararası lezzetlerin tadına baktı.

Festivalin ilk gününde "Global ve Yerel Pazarlarda Antalya Gastronomisi ve Turizm Tanıtımı İçin Sürdürülebilir Politikalar" başlıklı bir panel gerçekleştirildi. Panelde bölgenin gastronomi potansiyeli ve turizm tanıtımına yönelik sürdürülebilir stratejiler üzerinde duruldu. Ünlü beslenme uzmanı Dilara Koçak festivalin konuklarıyla bir araya gelerek sağlıklı beslenme üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı katılımcılar Antalya mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyimleme fırsatı bulurken etkinlikler büyük beğeni topladı. Festival alanındaki çeşitli stantlar ziyaretçilere Antalya'nın zengin gastronomik mirasını tanıtmayı hedeflerken festivale gelen misafirler hem lezzetli yemekler tadıp hem de farklı kültürlerden mutfakların harmanlandığı zengin bir gastronomi deneyimi yaşadı.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

2 Yorum