O kurum Alanyalı öğrencilere burs veriyor

O kurum Alanyalı öğrencilere burs veriyor
Ekonomik olarak öğrenim maliyetlerinin her yıl artmasından dolayı Alanya'da bulunan bir kurum üyelerinin üniversite okuyan çocuklarına her ay 300 TL burs veriyor. Söz konusu kurum hangi kurumdur?

Eğitim öğretim yılı başlıyor

2024 2025 eğitim öğretim yılı Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğrenim görmekte olan öğrenciler için tüm kademelerde 9 Eylül tarihinde başlayacak. Üniversitelerde ise şu anda öğrenciler ek tercih işlemleri ile meşgul durumdadır. Ayrıca üniversite öğrencileri 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlamadan önce yurt ve burs başvuruları kapsamında çok çeşitli araştırmalar yapmaktadır.

Şoförler odasından üyelerine jest

Alanya'da ise Şoförler Odası üniversite öğrencilerine burs vermeye hazırlanmaktadır. Peki söz konusu bursları alabilmek için hangi kriterlere sahip olmak gerekiyor?

Çocukların ve gençlerin her yıl okul maliyetlerinin giderek artması velilere okul alışverişleri esnasında büyük zorluklar yaşatmaktadır.

Alanya'da bulunan Şoförler Odası 2005 yılından bu yana üyelerinin üniversitelerde öğrenim gören öğrencileri için düzenlemiş olduğu burs programına bu yıl da devam etmektedir.

Kaç TL burs verilecek?

2024-2025 eğitim öğretim yılında üniversiteye yeni başlayacak olan çocuğu bulunan üyelerine ayda 300 TL burs imkanı Alanya Şoförler Odası tarafından sağlanacaktır.

Konuyla ilgili olarak Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya "Odamız, esnaflarımızın çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak için bu burs programını başlattı. Sözümüzü tutmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.