O yol buraya gelecek dendi geldi ALANYA

O yol buraya gelecek dendi geldi ALANYA
Alanya'da yeni çevre yolu projesinde sona yaklaşıldı. Bu proje, kentin ulaşım sorununu büyük ölçüde hafifletecek. Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, proje süreci hakkında bilgilendirme yaptı. Yakında, herkes dakikalar içinde istediği yere ulaşabilecek. İşte ayrıntılar...

Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik Alanya’daki ulaşım sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan yeni çevre yolu projesinde önemli aşamalar kaydedildiğini belirtti ve Özçelik belediyenin projede üzerine düşen görevlerin büyük bölümünü tamamladığını ve projenin gecikme olmaksızın belirlenen tarihte biteceğini vurguladı.

Proje kapsamında Oba ve Tosmur mahalleleri arasında yer alan tünelin inşaatı henüz bitmediği için projenin devam edebilmesi bu tünelin tamamlanmasına bağlı. Kestel Mahallesi’ndeki sanayi sitesi altındaki etapta ise kamulaştırma işlemleri bitirilmiş durumda. Mahmutlar Mahallesinde ise beş düzenleme bölgesinden dördü tamamlanmış olup son bölgedeki çalışmalar devam ediyor. Başkan Özçelik bu projede siyasi ayrımların bir kenara bırakılarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak adına tüm tarafların birlik içinde hareket etmesi gerektiğini vurguladı. Özçelik’in açıklamalarına göre çevre yolu projesinin tamamlanmasıyla Alanya'da vatandaşlar istedikleri yerlere çok daha hızlı ve rahat bir şekilde ulaşabilecekler. Alanya’da ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştırması beklenen çevre yolu özellikle tünel inşaatı gibi büyük altyapı çalışmalarının bitimiyle önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Projenin sona ermesiyle bölgedeki trafik yoğunluğunun ciddi şekilde azalması ve şehrin çeşitli noktalarına hızlı erişimin mümkün hale gelmesi bekleniyor.

Alanya Medya /ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.