Ortak Alanlarda Mışıl Mışıl Uyudular!

Ortak Alanlarda Mışıl Mışıl Uyudular!
Vatandaşlar parklarda uyuyan kişilerden rahatsız. Bir an önce bu duruma çözüm bulunmasını istiyorlar.

Alanya`da bulunan parklar herkesin ortak kullanması için yapıldı. Fakat bazı insanlar parklarda uzanmış yatıyor ya da uyuyor. Bu duruma vatandaşlar tepki gösterdi.

İlçede ortak kullanım alanı olarak yapılan parklarda kimileri sere serpe uzanmış yatıyor. O görüntüye maruz kalan bazı kişiler epey öfkelendi. Parkların herkes için olduğunu söyleyen vatandaşlar parklar onların tapulu malı değil dedi.

Ailelerin çocuklarını eğlenmeleri için götürdüğü parklarda yatan kişileri gördüğünde huzuru bozuluyor.

Bir kişi sosyal medyadan parkta yatan birinin fotoğrafını çekerek ‘Çocuk parklarında yatan bu tipleri ne yapacağız? Sabah sabah sinirim bozuldu’ şeklinde paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşıma sosyal medyadan da birçok tepkili yorum geldi.

Buna Bir Çözüm Bulunmalı

Yetkililerin bu tarz durumlara çözüm bulmalarını isteyen vatandaşlar görüntünün rahatsız edici olduğunu dile getirdi. Aileleri ile dinlenmek ya da çocuklarını eğlendirmek için parkları seçen vatandaşlar rahatsız olduklarını ve haklarının ihlal edildiğini düşünüyor.

Alanya Belediyesi`nin ilçe halkı için özenerek yaptığı parklarda uzanmış yatan kişiler için önlem alınmazsa ilerde daha büyük sıkıntılar ortaya çıkabilir.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.