Parklarda yenileme çalışmalar başlatıldı - KEMER

Parklarda yenileme çalışmalar başlatıldı - KEMER
Turizmin gözdesi Kemer semtinde yeni park yenileme çalışmalarına başlandı. Kemer Belediyesi, Yeni Mahalle 445 sokaktaki Limonlu Park'ta yenileme çalışmaları yapıyor.

Antalya şehrinin güzide ilçelerinden Kemer de yeni çalışma başlatılarak mahallelerde bulunan spor malzemeleri oyun çocuk parklarının onarımları halledilmeye başlanmıştır işte detaylar.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Yeni Mahalle 445 Sokak'taki Limonlu Park'ta yenileme çalışmaları yürütüyor. 1215 metrekarelik alanda zemin düzeltme tesviye ve çimleme işlemleri yapılırken parkın eski sulama sistemleri de yenilenmişti.

Şimdi ise spor aletleri çocuk oyun grubu ve oturma alanlarında bakım ve onarım işlemleri gerçekleştirilecek. Çocuk oyun grubuna yeni eklemeler yapılacak. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak parkın halkın kullanımına sunulacağı bildirildi.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.