Paylaşımıyla Şaşırttı! ‘Bazıları Nedense Pazarı Sevemedi!’

Paylaşımıyla Şaşırttı! ‘Bazıları Nedense Pazarı Sevemedi!’
Sosyal medyada öyle bir paylaşım yaptı ki! Yaptığı paylaşım hem şaşırttı hem düşündürdü. Kim bu yetkili diyerek kastedilen kişiler?

Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Hüseyin Gök, ‘Alanya'da tüm siyasi parti yöneticileri, pazara ve pazarcı esnaflarına sahip çıkarken, bazı yöneticiler pazarı nedense sevemedi. Esnaf sizlerden destek olunmasını istiyor, ekmeğiyle uğraşılmasını değil. Pazarcılık bir Peygamber mesleğidir. Pazarlar sadece para kazanma yeri değil halka hizmettir’ şeklinde bir paylaşımda bulundu. Yaptığı paylaşım bazı kişileri düşündürdü.

Paylaşımı görenler bazı yetkililerin pazarcılık mesleğine ve pazar esnafına yeterli desteğin verilmediğini düşündü. Başkanın paylaşımı rekor seviyede beğeni aldı.

O Gönderme Kimlere Gitti?

Başkan Hüseyin Gök`ün paylaşımından bir hayli tepkili olduğu anlaşıldı. Herkesin aklında ise başkanın bazı yetkililer diyerek kimi kastettiğiydi.

Başkanın kimleri hedef aldığı merak konusu olurken, paylaşımının yerinde ve zamanında olduğunu belirten Alanya Pazarcılar Odası üyeleri Başkan Hüseyin Gök`e destek verdi.

Oda üyeleri, ‘Başkanımızın yaptığı paylaşımı destekliyoruz. Bu paylaşım tam yerinde ve zamanında yapıldı. Başkanımızın kimi veya kimleri kastettiğini tabi ki bilmiyoruz. Konuyla ilgili kimi ve kimleri kastettiğini bizler de herkes kadar merak ediyoruz’ şeklinde konuştu.

alanya medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.