Rus fiyatları görünce Antalya yolunu kendi yolu yaptı!

Rus fiyatları görünce Antalya yolunu kendi yolu yaptı!
Alanya son haberler! Rus tur operatörleri, Eylül ayında Antalya'ya giden Rus turistler için özel kampanyalar başlattı. Otellerdeki indirimler sayesinde tur fiyatları önemli ölçüde düştü, bu da Rus turistlerin Antalya'ya olan ilgisini artırdı.

Eylül ayında Antalya'ya giden Rus turistler için büyük fırsatlar doğdu. Rus tur operatörleri sezonun sonlarına yaklaşırken otellerde ciddi kampanyalar düzenleyerek tur fiyatlarını önemli ölçüde düşürdü. Özellikle St. Petersburg'dan Antalya'ya yapılan turlarda büyük bir fiyat indirimi dikkat çekiyor.

Ağustos ayında 144 bin ruble olan 4 yıldızlı otellerde 7 günlük tatil paketi Eylül ayında %28 oranında düşüşle 100 bin ruble civarına geriledi. Yaz sezonunun sona ermesiyle azalan talep ve tur operatörleri arasındaki rekabet bu fiyat düşüşlerinde etkili oldu. Oteller doluluk oranlarını artırmak için sezonun son dönemlerinde cazip kampanyalar sunarken bu durum Rus turistlerin Antalya’ya olan ilgisini daha da artırdı. Ekonomik koşulların zor olduğu bu dönemde uygun fiyatlı tatil fırsatları Ruslar için büyük bir avantaj haline geldi. Özellikle Antalya'nın iddialı bir şekilde turist çekmek için sunduğu fırsatlar sezon bitiminde bile destinasyonu cazip kılmaya devam ediyor.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.