Sağanak sel oldu yağdı ama Bodrum turisti oralı bile olmadı

Sağanak sel oldu yağdı ama Bodrum turisti oralı bile olmadı
Bodrum'da gece başlayan sağanak yağışa rağmen turistler Yahşi plajında denize girmeye devam etti. Meteorolojinin bölge için sağanak uyarısı yapmasına rağmen, hava sıcaklığı 29 dereceye düşünce turistler yağmuru dikkate almayarak tatillerine devam etti.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece başlayan sağanak yağış Meteorolojinin bölge için yaptığı uyarılara rağmen turistlerin keyfini bozmadı.

Yahşi bölgesinde bazı yerli ve yabancı turistler yağmura rağmen denize girmeye devam etti ve hava sıcaklığı 29 dereceye düşerken yağmura hazırlıksız yakalananlar saçak altlarına sığınarak yağışın dinmesini bekledi.

Pek çok turist yağışa aldırış etmeyerek plaj keyfini sürdürdü. Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü bölgedeki yağışların aralıklarla devam edeceğini ve saat 15.00'ten sonra etkisini yitirmesini beklediğini duyurdu.

Buna rağmen turistler yaz tatilinin tadını çıkarmaya devam etti. Bodrum'daki sağanak yağış hem dinlenme hem de deniz keyfi yapmak isteyen turistler için engel oluşturmazken bölgedeki diğer turistler kapalı mekanlarda yağışın hafiflemesini bekledi.

Meteoroloji yetkililerinin sağanak uyarılarına rağmen Bodrum’un sahillerinde hareketlilik devam etti.

Özellikle Yahşi plajında denize girmeye cesaret eden turistler yağmurun yağmasına aldırmadan suya girdi ve tatillerinin tadını çıkardı.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.