Tatilci Antalya da muazzam bir deniz keyfinde!

Tatilci Antalya da muazzam bir deniz keyfinde!
Alanya son haberler! Antalya'nın Alanya ilçesinde, hem yerli hem de yabancı tatilciler sıcak havanın tadını sahillerde çıkardı. Tatilciler, deniz ve güneşin keyfini sürerek güzel bir gün geçirdiler.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sıcak hava tatilcileri sahillere çekti. Alanya Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre hava sıcaklığı 35 dereceye deniz suyu sıcaklığı ise 30 dereceye ulaşmış durumda.

Nem oranının yüzde 60 olduğu bu günlerde özellikle ilçenin ünlü Kleopatra ve Damlataş plajları yerli ve yabancı turistlerle dolup taştı. Sahile akın eden tatilcilerden kimileri şezlonglarda ve kumsalda güneşlenirken diğerleri serinlemek için denize girmeyi tercih etti.

Meteoroloji yetkilileri hafta boyunca güneşli havanın devam edeceğini ancak salı gününden itibaren bölgeye yağışlı havanın geleceğini bildirdi. Bu sıcak hava koşulları deniz kenarında serinlemek ve güneşin tadını çıkarmak isteyen turistlerin Alanya'nın popüler plajlarına yoğun bir şekilde akın etmesine neden oldu.

Güneşlenmek için sahilde uzananların yanı sıra su sporlarıyla ilgilenenler de plajın hareketliliğine katkı sağladı. Yerel yetkililer yaklaşan yağışlı hava dalgasına karşı tatilcileri önlem almaları konusunda uyardı.

Alanya Medya Haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.