Trafiğin en büyük sorunlarından biri emniyet güçlerince çözülüyor

Trafiğin en büyük sorunlarından biri emniyet güçlerince çözülüyor
İlçemizde yaşanan ve ülke gündemi tarafından yakından takip edilen trafik kazaları sebebiyle alanya emniyeti harekete geçti. Peki Alanya'da trafiğin en büyük sorunlarından biri neydi? Konu ile ilgili olarak emniyet güçleri ne yaptı?

Alanya'da yaşanan son son zamanlardaki trafik kazaları ülke gündemine çıkacak büyüklükte zararlara sebep olmuştur.

Söz konusu kazaların neticesinde çok sayıda vatandaşımız yararlanırken maalesef birçok vatandaşımızda hayatını kaybetmiştir.

Bu şekilde tanımak istemeyen ilçe halkımız ve söz konusu hassasiyetin farkında olan emniyet güçlerimiz konu ile ilgili olarak gerekli adımları atmaya başladı.

Bahsi geçen durumla ilgili olarak sürekli denetimlerini yapan emniyet ekipleri vatandaşların konuyla ilgili şikayetlerini de ayrıca değerlendirdi.

Antalya Alanya yolu gibi tehlikeli yollarda bile yüksek hızla seyreden motosikletlerin sebep olduğu kazalardan dolayı tedirgin olan araç sürücüleri de yapılan denetimler neticesinde oluşan rahatlıktan dolayı bir nebze olsun memnunlar.

Ancak her köşe başına polis ve emniyet görevlisi yerleştiremeyeceğimizden dolayı en büyük hassasiyeti göstermesi gereken kişiler hiç şüphesiz vatandaşlardır.

Son yapılan denetimlerde 411 tane motosiklet sürücüsü denetlenmiş 156 tanesine ceza yazılmış olup toplamda yazılan ceza miktarı ise 400 bin liranın üzerinde olarak kayıtlara geçmiştir.

Yazılan cezalarda motosiklet sürücülerine yapılan işlemlerin otomobil ve diğer araçlara yapılan işlemlerden daha fazla olduğu göze çarpmıştır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.