Turistten plajdaki rezalet için hainsiniz sözleri

Turistten plajdaki rezalet için hainsiniz sözleri
Şehre gelen yabancı turist Almanya'dan Alanya'ya gelen bir turist, İncekum Plajı'ndaki aşırı çöp kirliliğini görünce tepki gösterdi ve duruma "Vatan hainisiniz" diyerek isyan etti.

Almanya’dan tatil için Alanya’nın İncekum Plajı’na gelen Çetin Bey, plajdaki aşırı çöp kirliliğini görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşadı ve tepki gösterdi.

Uzun yıllardır aynı plaja geldiğini belirten Çetin Bey, her seferinde karşılaştığı bu kirliliğin kendisini üzdüğünü dile getirerek, plaja çöp atan vatandaşları "vatan haini" olarak nitelendirdi.

"Burası bizim vatanımız, bir tane Türkiye var, başka Türkiye yok" diyerek tepkisini ifade eden Çetin Bey, plajı temizlemeye başladı. Onun bu duyarlılığı plaj işletmecileri ve diğer vatandaşları da harekete geçirdi ve temizlik çalışmalarına katkıda bulundular.

Çevre kirliliğine dikkat çeken Çetin Bey, "Burası devletimizin yeri, temiz tutmak zorundayız. Her şeyi belediyeden beklememek lazım" diyerek herkesi çevre bilincine davet etti. Bu olay, tatilciler arasında çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla önemli bir çağrı niteliği taşıdı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.