Ücretsiz olacak denilen destek Velilere can kattı

Ücretsiz olacak denilen destek Velilere can kattı
Turizm kentinde ücretsiz destek. Kemer Belediyesi, Kemer'deki lise öğrencilerine ücretsiz servis hizmeti sunarak, öğrenci ve velilere önemli bir destek sağlıyor. Bu hizmet, özellikle velilerin ekonomik yükünü hafifletirken, öğrencilerin okula ulaşımını da kolaylaştırıyor. Veliler bu hizmetten memnun ve büyük bir rahatlama hissediyor.

Kemer Belediyesi Kemer'de öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik ücretsiz servis hizmetini 2019'dan bu yana sürdürüyor. Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun "Eğitim varsa gelecek var" projesi kapsamında başlatılan bu uygulama 2024-2025 eğitim öğretim yılı itibarıyla devam ediyor.

Bu servis hizmetiyle daha önce başvuruda bulunan öğrenciler evlerinden okullarına güvenli bir şekilde taşınıyor ve eğitimlerine destek sağlanıyor. Kemer'deki öğrenciler ve velileri bu ücretsiz ulaşım hizmetinden memnuniyetlerini dile getirerek belediye başkanına teşekkür ediyorlar.

Başkan Topaloğlu göreve geldiği günden bu yana eğitime yapılan yatırımlara büyük önem veriyor ve bu tür projelerle ailelerin yükünü hafifletmeye çalışıyor. Belediyenin sağladığı bu hizmet hem öğrencilerin okula daha güvenli ve rahat bir şekilde gitmelerine olanak tanıyor hem de ailelere maddi açıdan katkı sağlıyor.

Eğitim alanındaki bu destek bölgedeki gençlerin geleceğine yapılan bir yatırım olarak görülüyor. Kemer Belediyesinin sunduğu bu servis hizmeti birçok öğrenci için büyük bir kolaylık sağlarken velilerin de eğitim sürecine olan güvenini artırıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.