Alanya Belediyesi çocuklu ailelere okula destek kampanyasını başlattı!

Alanya Belediyesi çocuklu ailelere okula destek kampanyasını başlattı!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediyesi okulların açılmasına günler kala ailelere destek olmaya başladı. Çocuklu ailelere yönelik kırtasiye desteği ve geri ödemesiz burs desteği veriliyor

Alanya Belediyesi sosyal projeler eğitim yardımları kapsamında yüzlerce öğrenciye destek olmaya devam ediyor. Her yeni eğitim öğretim yılı itibariyle ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine hem nakdi hem de ayni yardımlar yapılıyor.

Sosyal yardım projeleri kapsamında daha önceden dar gelirli ailelerin öğrencisi olanlara kırtasiye ve okul malzemesi desteği yeni eğitim öğretim yılı başlamadan önce Alanya Belediyesi tarafından sunuluyor.

Ayrıca üniversite öğrencilerine karşılıksız burs desteği de veriliyor. Alanya Belediyesi'nin eğitim yardımı başvurusu kapsamında başlatmış olduğu online destek başvurusu üniversite öğrencileri için her yıl yeniden güncelleniyor. Ailesinin ikameti Alanya da bulunan üniversite öğrencileri başvuru yapabiliyor.

Üniversite kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra yeni kayıt başvuru formunun belediye tarafından güncellenmesi bekleniyor. Şu anda geçtiğimiz yıl için açılmış olan kayıt ekranı bulunuyor. Konu ile ilgili detaylı inceleme yapmak isteyenler ilgili linke tıklayarak bilgi alabilir.

Alanya Belediyesi Yardım

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.