Alanya'da KYK yurtları açıldı mı? 2024-2025 KYK yurt başvuru ekranı!

Alanya'da KYK yurtları açıldı mı? 2024-2025 KYK yurt başvuru ekranı!
 Yazar / Alanya Medya
Daha önceden üniversitelerin belirlenen programlarına kayıt oluşturmuş ara sınıf öğrencileri ile bu yıl ilk kez kayıt oluşturacak 1. sınıf öğrencileri KYK yurtları hangi gün açılacak sorusunu araştırıyor

2024-2025 eğitim öğretim yılında hizmete açılacak olan KYK yurtları için ilk başvurular hangi gün alınacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Ancak daha önceden yapılan uygulamalar üzerinden tahmini bir tarih hesaplandı. Şu an için resmi bir açıklama olmamasına rağmen KYK yurt başvurularının Eylül ayı öncesinde başlamış olması bekleniyor.

19-23 Ağustos tarihleri arasında kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra KYK yurt başvuruları alınacak.

Geçtiğimiz yıl 29 Ağustos 2023 tarihinde başlamış olan KYK yurt başvuruları için bu yılda ortalama aynı tarihlerde kayıtların alınması bekleniyor. Eğer beklendiği gibi olursa 2024-2025 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvurusu Eylül ayına kalmadan Ağustos ayı içerisinde alınmaya başlanacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.