Alanya'da ücretsiz YKS ve LGS kursları için başvurular başladı

Alanya'da ücretsiz YKS ve LGS  kursları için başvurular başladı
Alanya'da sekizinci sınıflara, on birinci sınıflara, on ikinci sınıflara yönelik düzenlenecek olan ücretsiz DYK kursları için başvurular başladı. Kurs başvuru tarihleri ve detaylar haberimizde...

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğrencilerin LGS ve YKS kapsamında kurs alabilmelerini mümkün kılan ücretsiz kurslar için Alanya'da da öğrenci başvuruları başladı. Söz konusu destekleme ve yetiştirme kursları için ortaokullarda; matematik, İngilizce, Türkçe, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler, fen bilimleri öğretmenleri başvuruda bulunabilecekler.

Liselerde ise fizik, kimya, biyoloji, İngilizce, edebiyat, tarih, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri başvurabilecektir. İlgili kurslardan ortaokullarda 8. sınıf öğrencileri, liselerde ise 11. ve 12. sınıf öğrencileri yararlanacaktır.

Kurslardan yararlanmak isteyen öğrenciler 5 - 16 Ağustos tarihleri arasında e-kurs modülü üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir.https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinden öğrenciler başvurularını yapabileceklerdir. Kendi kurumlarında kurs açılmayan öğrenciler başka okullarda da söz konusu kurslara öğrenci olarak katılabileceklerdir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.