Alanya'daki okullara onlarca temizlik görevlisi alınacak

Alanya'daki okullara onlarca temizlik görevlisi alınacak
Alanya'daki tüm okullara temizlik personeli alınacak. Başvurular nereden yapılacak? İşte detaylar...

Alanya'da faaliyet gösteren Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı tüm okullara İŞKUR kapsamında toplum yararına hizmet projesi altında çok sayıda temizlik personeli alımı yapılacak.
Söz konusu temizlik personeli alımları e-devlet üzerinden yapılacak olan başvurularla gerçekleştirilecek. Başvuruların ağustos ayının 15'inden sonra alınması planlanmaktadır. 2024-2025 eğitim öğretim yılının başından sonuna kadar görevlendirilecek olan temizlik personeli asgari ücret üzerinden çalışacaktır.

Görevlendirilen söz konusu personel okulun temizlik ve bakım onarım işlerinden sorumlu olacaktır. Alanya'da faaliyet gösteren bütün Merkez ve köy okullarına söz konusu görevlendirme kapsamında temizlik personeli tahsis edilecektir.

İŞKUR'da çalışma süresini doldurmamış ve herhangi bir sebepten dolayı İŞKUR kapsamında görevlendirildiği işten ayrılmamış, 18 yaşın üzerinde 45 yaşın altında bulunan tüm vatandaşlar söz konusu görevlendirme için başvuruda bulunabilecektir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.