Alanya'nın tarihi gün yüzüne çıkıyor

Alanya'nın tarihi gün yüzüne çıkıyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'nın geçirmiş olduğu değişim fotoğraflarla Alanyalılara gösterilecek.

Alanya kadim bir şehirdir. Roma'dan Bizans'a oradan Selçuklu'ya oradan Osmanlı'ya en sonunda Türkiye Cumhuriyeti'ne kadar uzanan Alanya'nın yolculuğunun son deneme olan Cumhuriyet Dönemi siyah beyaz fotoğraflarla görücüye çıkacak.

Alanya'nın geçmiş yıllarına ışık tutacak olan fotoğraf sergisi için Alanya belediye başkanı Osman Tarık Özçelik harekete geçti.

Alanya Belediyesi Kültür sosyal işler müdürlüğü tarafından organize edilen ve vatandaşların gönüllülük esasına göre vermiş oldukları fotoğraflar toplanarak bir sergi oluşturulacak.

Vatandaşlardan istenilen siyah beyaz fotoğraflar ile oluşturulacak olan sergi 25 Ağustos Pazar günü açılacak. Düzenlenecek olan sergi Gedevet Yaylası Parkorman'da gerçekleştirilecek.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.