Alanya Rektöründen Mesaj! Alanya’ya öğrenci akını başlıyor! Alanya yurt fiyatları ve kiralar

Alanya Rektöründen Mesaj! Alanya’ya öğrenci akını başlıyor! Alanya yurt fiyatları ve kiralar
 Yazar / Alanya Medya
2024-2025 eğitim öğretim yılını Alanya'daki üniversitelerde geçirecek olan öğrenciler için beklenen müjdeli haber geldi. YKS tercih sonuçları açıklandı. Alanya'da yurt fiyatları ve kiraları araştırılmaya başlandı

YKS tercih sonuçları için beklenen müjdeli haber geldi. Öğrenciler hangi üniversiteye yerleştiğini bugün görüntüleyebiliyor. YKS tercih sonuçlarını öğrenmek isteyenler T.C kimlik numarası ve şifresi ile birlikte ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden görüntüleme yapabilmesi mümkün.

19 Ağustos tarihinde başlayacak üniversiteye kayıt dönemi öncesinde yapılan paylaşım sonrası Antalya'da öğrenci olma hakkı elde edenler araştırmalara başladı. Antalya/Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi yakınlarında çeşitli kız ve öğrenci yurtları bulunuyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğünden üniversite kazanan öğrencilere mesaj:

“Yeni bir başlangıcın heyecanını yaşadığınız bu dönemde ALKÜ’yi tercih ettiğiniz için sizleri sevgiyle karşılıyoruz. Antalya'nın muhteşem doğası ve ALKÜ’nün sıcak samimi ortamında akademik ve sosyal anlamda zengin deneyimler yaşayacağınız üniversitemize Hoş geldiniz. Modern kampüsümüz, alanında uzman akademik kadro, sosyal kültürel ve sportif imkanlarımızın sunduğu tüm fırsatlarla sizleri donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz. ALKÜ ailesine Hoş geldiniz."

Alanya'da Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları

Yurtların fiyatları devlete ait veya özel olması sebebiyle değişebiliyor. Öğrenciler özel yurtlar dışında apartları da tercih edebiliyor. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne yakın öğrenci yurtları:

  • Yakamoz Öğrenci Yurdu

  • Tügva Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Öğrenci Yurdu

  • Tunalı Apart Otel

  • Özel Talya Kız Öğrenci Yurdu

  • Özel Aytekin Apart

  • Mandalin Kız Öğrenci Residence

  • Lunay Erkek Öğrenci Oteli

  • KYK Şehzade Korkut Öğrenci Yurdu

  • KYK Muratpaşa Öğrenci Yurdu

Yurt fiyatları her yıl güncellenmektedir. Net bilgi alabilmek için listelenen yurtlarda doğrudan iletişime geçirilmesi gerekir. Alanya'da kiralık daire arayışında olanlar şimdiden araştırmalara başladı.

1+1, 2+1 ev fiyatları ne kadar oldu? Alanya'da Ağustos ayı itibariyle ortalama kiralık konut fiyatları 14.000 TL'den başlıyor. 3+1'ler 15.000 TL, 1+1'ler 7.000 TL ile 12.000 TL arasında değişiyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.