Bunun adı eğlence değil Alanya halkına zulümdür

Bunun adı eğlence değil Alanya halkına zulümdür
 Yazar / Alanya Medya
Alanya yaz aylarında özellikle akşamları sokaklarda kulakları sağır edecek derecede gürültü yapan araçların yaymış olduğu gürültüden adeta ızdırap çekiyor.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Alanya'da da yaz mevsimi hareketli geçmektedir. Ancak Alanya aynı zamanda bir Turizm kenti olduğu için yaz mevsimi diğer illere nazaran daha cıvıl cıvıl geçmektedir.

Yazın evinizde otururken bir anda korkunç bir gürültüyle yerinizden zıplayabilirsiniz. Bebeği uyuyan anneler çocuklarının korkudan ağlayarak uyandıklarına şahit olabilirler. Hastası olan vatandaşlarımız dinlenmesi gereken hasta olan yakınlarını sakinleştirmek için yanına gider.

Tüm bunların sebebi ise otomobillerinin bagajını ses sistemi ile donatıp egzozlarını patlata patlata sokaklardan geçen gece gündüz demeden korkunç gürültüler yapan araç kullanıcılarıdır.

Dünyanın hangi medeni ülkesinde gece veya gündüz fark etmez böyle bir gürültüyü hangi insan yapar? Yaşanan söz konusu olaylardan dolayı Alanya emniyeti her ne kadar gerekli tedbirleri almaya kalksa da her sokağın başına bir karakol koysak anca ilçedeki söz konusu gürültü eziyetini durdurabiliriz.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.