MEB Ücretli Öğretmenlik Başvurularını Açıkladı mı ?

MEB Ücretli Öğretmenlik Başvurularını Açıkladı mı ?
 Yazar / Alanya Medya
Ücretli öğretmenlik Başvuruları Ne Zaman Açıklanacak? Gözler Milli Eğitim Bakanlığı`nda. Öğretmenler Görev Almak için MEB`den Gelecek Haberi Bekliyor!

Ücretli öğretmenlik başvurusunda bulunacak eğitimcilerin başvuruları alınmaya devam ediyor. Bu süreç eylül ayına kadar devam edecek. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ücretli öğretmenlik başvuruları devam ederken sonuçların ne zaman açıklanacağı ise merak konusu.

Ücretli Öğretmenlik Yapacak Olanlar Sabırsızlanıyor

Ek ders ücreti karşılığı ücretli öğretmenlik başvurusu yapanlar için süreç hala devam ediyor. Sonuçların ise ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Başvuru yapmak isteyenler bağlı oldukları İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri`ne müracaat ederek başvurularını yapabilecekler. Temmuz ve Ağustos aylarında başlayan başvuru sürecin gelecek eğitim yılı içerisinde de devam etmesi planlanıyor.

Sonuçlar için belirli bir tarih söz konusu değil. Ancak ücretli öğretmenlik başvurusunda bulunanlar Milli Eğitim Bakanlığı`nın internet adresinden sonuçlara ulaşabilecekler. Ayrıca sonuçlar sms ya da mail yoluyla da öğretmenlere iletilecek.

Ücretli Öğretmenlik Başvurusu Yapmak İçin

Bağlı olunan İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri takip edilerek başvuru yapılabilir. Başvurular yalnızca internet sitesi aracılığıyla E Devlet ya da Online Başvuru Formu üzerinden yapılacak.

Başvurular sonuçlandıktan sonra görev alan öğretmenler gerekli evrakları hazırlayarak işlemleri tamamlayabilecekler. Evrak detaylarına Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak:milliyet

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.