20.9.2024 Antalya'da hava durumu!

20.9.2024 Antalya'da hava durumu!
20 Eylül 2024 tarihinde Antalya'da hava durumu: Hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. İç kesimlerde öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Antalya'da 20 Eylül 2024 tarihinde beklenen hava durumu raporuna göre şehrin genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olacak. İç kesimlerde ise öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağış beklenen bölgeler arasında Akseki Alanya Gazipaşa Gündoğmuş İbradı ve Korkuteli yer alıyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken sahil kesimlerinde rüzgar zaman zaman güney yönlerden hafif ve orta kuvvette esecek yağış anında ise kuvvetli rüzgarlar görülebilecek. Şehir merkezinde sıcaklıklar 23-30 derece arasında seyrederken diğer ilçelerde de benzer sıcaklık değerleri kaydedilecek. Antalya'nın batısındaki ilçelerde de yer yer bulutlu ve yağışsız bir hava görülmesi bekleniyor. Meteorolojik bir uyarı bulunmadığı belirtilmekte ve hava sıcaklıklarının gün içerisinde genellikle 14 ile 32 derece arasında değişeceği tahmin ediliyor.

Yağışların gün içinde kısa aralıklarla ve yerel olarak etkili olacağı vurgulanırken rüzgarın özellikle yağış anında zaman zaman kuvvetlice esmesi bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri güncel hava durumu ile ilgili olarak herhangi bir olumsuz hava koşulu uyarısı yapmamış durumda ancak gök gürültülü sağanak yağışların özellikle iç kesimlerde daha fazla etkili olacağı tahmin ediliyor.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.