Alanya da Hollanda girişimi! Hollandalı Acente atağı Alanya da!

Alanya da Hollanda girişimi! Hollandalı Acente atağı Alanya da!
Alanya haber! Alanya’da bir Hollandalı acente, yeni bir girişim başlatarak bölgede turizm ve gayrimenkul sektörlerinde atağa geçti. Bu girişim, Hollanda ile Alanya arasında turizm ve emlak bağlantılarını güçlendirmeyi hedefliyor.

Hollandalı seyahat acenteleri satış personeli ve basın mensupları Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) Corendon Turizm ve Lahey Kültür ve Tanıtma Ataşeliği işbirliğiyle düzenlenen bir program kapsamında Alanya'da ağırlandı. Bu programda misafirler Alanya'nın turizm potansiyelini ve dört mevsim sunduğu fırsatları deneyimleme şansı buldu. Alanya'nın doğal ve kültürel zenginlikleri tanıtılırken bölgenin tescilli tarım ürünleri de tadıldı. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) da programda aktif rol oynadı. Heyet ayrıca Alanya Belediye Başkan Yardımcısı ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ile düzenlenen bir akşam yemeğine katıldı.

TGA ve ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin bu ağırlama programının Alanya’nın nitelikli turizm pazarlamasına katkı sağladığını belirtti. Corendon’un Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nı base yapma planının önemine dikkat çeken Cimrin bölge turizmine ve Türkiye’nin genel turizm stratejisine destek sağladıklarını vurguladı. Lahey Kültür ve Tanıtma Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş'e ve diğer işbirlikçilerine de teşekkür eden Cimrin bu tür organizasyonların Alanya’nın turizmdeki gücünü artıracağını söyledi.

Alanya medya haber / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.