3.5 Milyarlık yatırım genç Alanyalı'dan

3.5 Milyarlık yatırım genç Alanyalı'dan
Alanyalı genç girişimcinin üç buçuk milyar liralık yatırım yaptı işte detaylar.

Turizm cenneti Alanya da yetişmiş genç girişimciden böylesine güzel bir yatırım haberi kesinlikle sevindirici ve diğer gençlere örnek olacak harika bir haber olarak gündeme düştü işte detaylar.

Alanya'dan genç işletmeci M.C.K. Afyon Sandıklı'daki S.M. Mermer Ocağı'nı 35 milyon dolarlık yatırımla satın alarak büyük bir adım attı.

Genç yaşına rağmen birçok sektörde başarılı çalışmalara imza atan M.C.K. bu yeni yatırımıyla ilgili yaptığı açıklamada Afyonkarahisar’ın bereketli topraklarından çıkarılan kaliteli ve beyaz mermerlerin Sandıklı Mermer aracılığıyla yaşam alanlarına değer kattığını belirtti.

Kuruluşlarından bu yana doğanın sunduğu değerli kaynakları en ileri teknoloji ve sürdürülebilir madencilik prensipleriyle işlediklerini bu sayede hem Türkiye'de hem de uluslararası pazarda öncü firma konumunda olduklarını vurguladı.

K. yerel ekonomiye katkı sağladıklarını mermer plakalarını özenle seçerek estetik ve dayanıklılık kattıklarını geniş renk ve desen seçenekleriyle müşteri memnuniyetini hedeflediklerini ifade etti.

Ürünlerini dünya çapında birçok ülkeye ihraç ederek Türkiye’nin madencilik sektöründeki yerini pekiştirdiklerini ve özelleştirilmiş çözümler sunduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.