Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin yüksek maaşla iş garantisi sunan bölümü

Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin yüksek maaşla iş garantisi sunan bölümü
 Yazar / Alanya Medya
Alanya'da bulunan Alaaddin Keykubat Üniversitesi üç üniversite içerisindeki tek Devlet üniversitesidir. söz konusu üniversite barındırdığı bir bölümle öğrencilere adeta gelecek vaat ediyor. O bölüm hangi bölüm?

Alanya’da 3 adet üniversite bulunmaktadır. Bu üniversitelerin içerisinde Alaaddin Keykubat Üniversitesi devlet üniversitesidir. Alaatddin Keykubat Üniversitesi'nin içerisinde bulunan gastronomi ve mutfak sanatları bölümü ise öğrencileri geleceğe hazırlayacak olan ve yüksek derecede gekir elde edecekleri bölümdür.

Alaaddin Keykubat Üniversitesi içerisinde bulunan gastronomi ve mutfak sanatları bölümü sayesinde öğrencilere Antalya'nın dışına çıkmadan büyük otellerde şef aşçı olma yolunu açıyor.

Ayrıca öğrenciler isterlerse mezun olduklarında kendilerini geliştirmelerine göre yurt dışında da çalışabilirler. son zamanlarda ülkemize gelen turistlerin özellikle mutfak kültürümüze olan ilgileri düşünüldüğünde ilgili bölümlerden mezun olan öğrencilerin mezun oldukları anda iş bulmaları çok kolaydır.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.