Alanya Antalya çalışan emeklileri Bu habere Dikkat

Alanya Antalya çalışan emeklileri Bu habere Dikkat
Ülkenin tümünde olduğu üzere Alanya Antalya da da çalışmakla uğraşan emeklilere pek de iç açıcı olmayan bir haber var sırada işte detaylar şu şekilde gelişiyor.

Alanya Antalya evet tüm ülkede olduğu gibi çalışmayı tercih eden emekli kesim için hiç de iç açıcı olmayan bu habere göre detaylar pek de gönlünüze göre olmayacak türde gelişecek diyebiliriz işte detaylar.

Antalya ve Alanya'da yaşayan emekliler TBMM'de kabul edilen son torba yasa nedeniyle işsiz kalma riskiyle karşı karşıya ve bu yasa ile işverenlere sağlanan yüzde 5'lik sosyal güvenlik destek priminin sona ermesi emekli çalışanları ve esnafı zor duruma soktu.

Özellikle de koronavirüs salgını döviz kuru artışı ve enflasyon süreçleri nedeniyle ekonomik zorluklarla boğuşan esnaf emekli çalışanları işten çıkarmayı düşünüyor bu da mevcut aslında o işe ihtiyacı olan emekli için zor durumların kapıda olduğunu belli ediyor.

Bu durum maaşlarının yetersizliği nedeniyle çalışmaya devam eden binlerce emeklinin işsiz kalma endişesini artırıyor ve bütün bunun ışığında çalışan Alanyalı Antalyalı emekli gündemi takip etmeye devam etmeli ve bilgileri iyice incelemeli diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.