Alanya Belediyesi Okullara Destek Dedi! Belediyece okullara destek sağlandı

Alanya Belediyesi Okullara Destek Dedi! Belediyece okullara destek sağlandı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya şehrimizde belediyece güzel bir projeye imza atılarak okullara destek verildi işte ayrıntılar.

Alanya Belediyesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kala öğrenciler ve öğretmenlerin daha iyi koşullarda bir eğitim sezonu geçirebilmeleri için kapsamlı bir bakım ve yenileme çalışması yürütüyor. Özellikle Tosmur Mahallesi'ndeki Fatma Özmüftüoğlu İlkokulunda yoğunlaşan çalışmalar eskiyen seramik zeminlerin yenilenmesi okulun girişinden başlayarak koridor ve sınıfların da dahil olduğu toplam 400 metrekarelik alanın yeniden kaplanmasıyla devam ediyor.

Bu yenileme sürecinde derz işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte okulun yeni döneme hazır hale getirilmesi hedefleniyor. Öğrencilerin güvenli bir şekilde servis araçlarına binebilmeleri için okulun arka bahçesine yeni bir kapı açılarak güvenlik artırılıyor. Kapı pencere çatı lavabo ve tuvalet gibi alanlarda da bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

Okul Müdürü Ali G. Alanya Belediyesi'nin desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'e ve ekibine teşekkür etti.

Belediye ekipleri bu çalışmaların sadece bu okulla sınırlı kalmadığını tüm kent genelinde okullarda benzer düzenleme temizlik boya bakım ve tadilat çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Öğrencilerin eğitim hayatına daha iyi şartlarda başlayabilmesi amacıyla yürütülen bu çalışmalar yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcına kadar tamamlanmayı hedefliyor.

Alanya Belediyesi eğitim-öğretim yılı boyunca öğretmenler ve öğrencilerin ihtiyaç duyduğu her alanda destek olmayı sürdürmeyi planlıyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.