Alanya Gökbel'e Ünlü Akını Gökbel Kopacak

Alanya Gökbel'e Ünlü Akını Gökbel Kopacak
Alanya şehrimizin en güzel yerlerinden biri olan Gökbel de düzenlenecek o etkileyici organizasyonla beraber ünlü akını da başlamış olacak o tarihte ilk olarak o güzel sesiyle bizi büyüleyecek sanatçımız gelecek işte detaylar.

Turizmin eğlencenin plajların sahillerin öncüsü şehri güzel Alanya işte o tarihlerde coşkuya hazır olmalısın ve dünyaca ünlü Türk sanatçılardan bir kuple seni bekliyor olacak işte detaylar.

Alanya ünlü turizm cenneti 27-28 Temmuz tarihlerinde Gökbel Yaylası'nda düzenlenecek olan 18. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri ile büyük bir coşkuya hazırlanıyor.

Alanya Belediyesi'nin organize ettiği bu etkinlikte ilk gün ünlü sanatçı Kubat'ın halka açık ve ücretsiz konseriyle başlayacak ve sevilen türkülerini on binlerce hayranı için seslendirecek.

İkinci gün ise tarihi Kırkpınar Güreşleri'nin başpehlivanlarının katılacağı yağlı güreş müsabakaları yapılacak. Alanya ve çevre illerden gelen ziyaretçiler bu büyük festivali sabırsızlıkla bekliyor.

28 Temmuz'da ünlü başpehlivanların mücadele edeceği güreşlerin yanı sıra çeşitli gösteri ve etkinliklerle şenlik havasında geçmesi planlanan festival unutulmaz anlara sahne olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.