Alanya şehrimizde 64 yıllık köprü yenileme çalışması yapıyor!

Alanya şehrimizde 64 yıllık köprü yenileme çalışması yapıyor!
64 yıllık köprü yenileme çalışması yapılmaya başlandı işte haberin ayrıntıları.

Alanya Belediyesi Gümüşgöze Mahallesi'nin ana ulaşım yollarından biri olan ve 64 yıl önce imece usulüyle inşa edilen Sirge Köprüsü'nün yenileme ve genişletme çalışmalarını başlattı.

Yıllar içinde işlevini kaybetmeye başlayan köprü Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından günümüz şartlarına uygun hale getiriliyor. Belediye Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak’ın yerinde takip ettiği çalışmalar köprünün yeniden kullanışlı hale getirilmesini hedefliyor.

Gümüşgöze Muhtarı Mahmut Yazgeç köprünün dar olması nedeniyle büyük araçların geçişinde yaşanan zorlukları Başkan Osman Tarık Özçelik'e ilettiğini ve kısa sürede çalışmalara başlandığını belirterek başta Belediye Başkanı Özçelik olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Zavlak köprünün modernize edilmesi sürecinde hızla çalışıldığını ve Fen İşleri'nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Levent Koçak’a da katkılarından dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

Bu yenileme çalışmalarıyla köprü bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tekrar hizmete sunulacak.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.