Alanya trafiğinde kaza! Uzmanlardan uyarılar geldi

Alanya trafiğinde kaza! Uzmanlardan uyarılar geldi
 Yazar / Alanya Medya
Alanya-Konaklı istikametinde kazadan kaynaklı uzayan trafik bitmek bilmiyor. Uzmanlar o yönün kullanılmaması için uyarılarda bulundu.

Son dakika haberine göre Alanya'da tünellerde meydana gelen kaza sürücüleri tedirgin etti. Ardı arkası kesilmeyen trafik için mümkün olmadıkça o yöne gitmeyin çağrısı yapıldı.

Tünellerde zincirleme kaza

Tünellerde meydana gelen zincirleme kaza sebebiyle sürücüler sıcakta zor anlar yaşadı. Kilometrelerce trafik kuyruğu sebebiyle trafiğe zor durumda kalmadıkça çıkılmaması tavsiye edildi.

Mevcut trafiğe eklenen araçlar yolu nerdeyse kullanılamaz hale getirdi. Yol akışının başka tarafa yönlendirilmesi gerektiği dile getirilirken vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarılar devam ediyor.

Sağlık ve emniyet ekiplerinin bölgeye yönlendirildiği haberi gelirken kazanın nasıl meydana geldiği ise net olarak bilinmiyor. İlerleyen saatlerde konuya ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

Kaynak:Yeni Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.