Alanya turizm esnafı kurtuluş için onları bekliyor

Alanya turizm esnafı kurtuluş için onları bekliyor
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Turizm esnafı son zamanlarda ülkemizin turist potansiyelinin sürekli olarak başka ülkelere gitmesi sebebiyle zor zamanlar yaşadı. Peki Turizm esnafını bu durumdan kurtaracak olan kimlerdir?

Alanya'da faaliyet gösteren çok sayıda turizm işletmesi internet üzerinde sürekli olarak yayınlanan Akdeniz ve Ege sahil şeridinin çok pahalı olduğu ile ilgili yapılan haberler neticesinde 2024 yazını neredeyse zararla kapatacaklar desek yeridir.

Ancak söz konusu Turizm esnafını sevindiren gelişme Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Buna göre Alanya eylül ayında da temmuz ve Ağustos ayını aratmayan turizm sezonu için gerekli olan güneşli havayı görecek.

Fakat Eylül ayı özellikle Avrupalı turistlerin evlerine dönüş zamanıdır. Eylül ayında Alanya Turizm işletmecesini kurtaracak adam tatilciler ise yerli turistlerdir. Ağustos ayının son 2 haftası ve eylül ayının ilk haftası ilçemizde söz konusu yapılacak olan Turizm kampanyaları neticesinde yerli turistin ilçemize gelmesi sağlanırsa Alanya Turizm esnafı 2024 yazına karla kapatabilir.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.