Alanya’da dolu dolu Ağustos! Konserler ve daha fazlası.. Ücretsiz Etkinliklerin Listesi

Alanya’da dolu dolu Ağustos! Konserler ve daha fazlası.. Ücretsiz Etkinliklerin Listesi
 Yazar / Alanya Medya
Alanya belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ücretsiz etkinlik ve faaliyetler Ağustos ayı boyunca sürecek

Alanya Belediyesi halkın ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği Ağustos etkinlikleri ile vatandaşlarına farklı bir deneyim sunmaya devam ediyor. Belediye Tiyatrosu oyuncuları yeni sezon için ilk provalarını bugün itibariyle başlattı. İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Levent Aras yönetmenliğinde sahnelenmesi beklenen Prömiyer Partisi adlı oyun Ekim ayında tiyatro severlerin beğenisine sunulacak.

Gece ve gündüz temizlik faaliyetlerine tüm hızla devam eden Alanya Belediyesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgeyi ailelere, yaşlılara, çocuklara daha elverişli hale getirmeye çalışıyor. Daha yaşanabilir Alanya sağlayabilmek için devam eden bu çalışmalara ek olarak belirli zaman aralıklarında ücretsiz etkinliklerde düzenleniyor.

Onlardan bir diğeri Ebeveyn Çocuk Atölyesi ve Çocuk Kütüphanesi etkinliği. Ücretsiz düzenlenen etkinlik bugün başladı. 6 Eylül tarihine kadar devam edecek. Alanya Belediyesi'nin halka sunduğu bir diğer kolaylık ücretsiz Sünnet Organizasyonu oldu. 21 Ağustos tarihi itibariyle başlayan ücretsiz sünnet etkinliği Tevfik Hoca Evi Polikliniğinde sağlık ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Alanya'da etkinliklere doyulmuyor. Tarihi Mekanlardan Yükselen Müzik Tınıları konseri 24-25 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek. 19.30'da başlayacak olan etkinlik Kızılkule’de ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.