Alanya'da esnafın malları bu sebepten pahalı

Alanya'da esnafın malları bu sebepten pahalı
 Yazar / Alanya Medya
Alanya esnafı son zamanlarda turistler tarafından çok pahalıya ürün sattığı gerekçesi ile eleştirilmekteydi. Peki esnaf neden pahaylıya mal satıyor? İşte detaylar...

Alanya'nın son zamanlarda turistler tarafından pahalı bir ülke olduğu ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar olay oldu. Yapılan söz konusu paylaşımlar neticesinde Alanya esnafının olması gerektiğinden fazla fiyat talep ettiği yerli ve yabancı turistler tarafından sürekli olarak dile getirilmektedir.

esnaf ise kendini dükkan kiralarının pahalı olmasından dolayı söz konusu ürünlere zam yapıldığı şeklinde savundu. Alanya'da Bir dükkanın kirasını 80.000 ile 100.000 Euro arasında olması sebebiyle esnafın Ürünlerine zam yaptığı ifade edildi.

Ayrıca bu durumun turistler tarafından hoş karşılanmaması sebebiyle esnafın iş yapılması hale geldiği de belirtildi. Olaya devletin el aması durumunda söz konusu sorun ancak çözülebilecek gibi gözüküyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.