Alanya`da Turizm Öldü mü? Turizmciler Ne Yapacağını Şaşırdı!

Alanya`da Turizm Öldü mü? Turizmciler Ne Yapacağını Şaşırdı!
 Yazar / Alanya Medya
Yükselen sela sesleri turizmcileri endişelendirdi. Alanya turizm sektöründe yükselişi bir daha göremeyecek mi? Yerli ve yabancı turistler nereye gidiyor?

Fethiye`den Alanya`ya sela sesleri geldi. Turizm sektörü büyük bir çıkmaza girdi. Turizmcileri neler bekliyor?

Alanya Türkiye`nin önde gelen turizm merkezlerinden. Fakat bu sene işler yolunda gitmiyor. Alanya`da ki turizmciler geçen yıllara nazaran bu yıl turist sayısında düşüş olduğunu dile getirdi.

Fethiye`te bir turizm firmasının sahibi megafonla sela okuyarak turizm sektörünün öldüğünü belirtti. Bunu gören Alanya`lı turizmciler daha fazla telaşlandı. İlerleyen dönemde Alanyalıları neler beklediği ise merak konusu oldu.

Turizm Sektörünün Selası Verildi

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken sela videosu Alanya`lı turizmcilerin de isyanına ses oldu. Protesto Fethiye`den başlayarak Alanya`ya kadar uzandı. Alanyalı turizmciler endişe duyuyor.

Yaşanan fiyat artışları yerli ve yabancı turistlerin rotasını başka yönlere çevirmesine neden oldu. Bu da gelirinin büyük bir kısmını turizmden karşılayan Alanyalıları kötü yönde etkiledi. Turizm sektöründeki rekabet ortamı fiyatları daha da yukarılara çıkarıyor.

Turizmcinin sela videosunu kimi turizmciler haklı bulurken kimi de bunun aşırıya kaçan bir tepki olduğunu söyledi. Alanyalı turizmciler tarafından birçok yorum alan video turizm sektöründe ki çalkantıyı gözler önüne seriyor.

Kaynak:gazetealanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.