Alanya'da yolcuları tehlikeye sokan şoföre ceza üstüne ceza yağdı!

Alanya'da yolcuları tehlikeye sokan şoföre ceza üstüne ceza yağdı!
 Yazar / Alanya Medya
Birkaç gün önce Alanya'da tur otobüs şoförlüğü yapan kişinin yolcuları tehlikeye sokup su savaşı yaptığı görüntüler büyük yankı uyandırmıştı. Bu eyleminin sonucu ağır oldu.

Alanya'da tur katılımcılarını tehliye sokan davranışıyla tepki çeken otobüs şoförünün davranışı cezasız kalmadı. Su savaşı esnasında direksiyonu bırakan şoförün direksiyon hakimiyeti kayboldu. Turistlerin canını tehlikeye sokan şoföre tam 3 bin 600 TL para cezası yazıldı.

Otobüsün içinde 20'den fazla turist bulunuyordu.

Kaza Sapadere Mahallesi'nde meydana gelmişti

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza görüntüleri ekipler tarafından incelendi. Şoför su savaşına katılmak için koltuğundan kalkmıştı. Ancak el frenini çekmeyi unutan şoför büyük bir faciaya sebep oluyordu.

Başka bir otobüse çarpan tur aracı diğer otobüste de maddi hasarın meydana gelmesine sebep oldu. Sapadere Mahallesi mevkisinde meydana gelen olayda sürücünün kasıtlı olarak yaptığı hareketler kameralara net olarak yansıdı.

Ehliyetine 2 ay el konuldu

2 ay boyunca ehliyetine el konulan sürücü olaydan sonra hastaneye sevk edildi. Bölgeye gelen Jandarma ekipleri A.Y. isimli şahıs hakkında işlem başlattı.

Kaynak:Turizm Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.