Alanyalı Halden Pek Memnun Değil Bilinsin

Alanyalı Halden Pek Memnun Değil Bilinsin
Evet Alanyalı halkının son zamanda canı pek sıkkın durumda bunun elbette belli başlı nedenleri de var ancak Alanyalı halden hiç mi hiç memnun olmadığını dile getirmekte işte detaylar.

Alanya turizme her anlamda hizmetini sonuna kadar gerçekleştirmeyi iyi bilen bu anlamda ülke ekonomisine hatırı sayılır kazançlar getirmesinde etkili güzel cennet gibi turizm şehirlerimiz arasındadır işte detaylar.

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen Alanya'da yapılmayan gümrük işlemlerinin ihracatçılara getirdiği ağır maliyetler ve zaman kayıpları hakkında konuştu. Alanya Posta Medya'ya verdiği röportajda Sevilgen ihracat için gerekli gümrük işlemlerinin Antalya'da yapılmak zorunda kalınmasının üreticilere ciddi zaman ve maddi kayıplar yaşattığını belirtti.

Antalya'ya gidiş-gelişlerin üç saat sürdüğünü ve bu sürecin akaryakıt giderleri personel kayıpları yolda kaza riski gibi birçok olumsuzluğu beraberinde getirdiğini vurgulayan Sevilgen Alanya'da gümrük işlemlerinin yapılmasının önemine değindi. Alanya'nın gerekli A+ ehliyete sahip olmasına rağmen gümrük işlemlerinin hala burada yapılmadığını bu durumun avokado dışında Gazipaşa'da yetişen kordişon salatalığı Konaklı'da yetişen ejder meyvesi ve diğer tarım ürünleri için de geçerli olduğunu ifade etti. Sevilgen üreticilerin ve ihracatçıların büyük zorluklar yaşadığını ve bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirterek yetkililerden acil adımlar atılmasını beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.