Alanya’nın dört bir yerinde okullar bu kez bakım için açıldı!

Alanya’nın dört bir yerinde okullar bu kez bakım için açıldı!
 Yazar / Alanya Medya
Alanya Belediyesi okulların açılmasına sayılı günler kala denetime başladı. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık amacıyla okulları tek tek denetleyerek tüm eksiklikleri tamamlamaya başladı

Öğrencilerin 2024-2025 eğitim öğretim yılında tüm eksikliklerini giderebilmek, okullarda oluşabilecek açıkları kapatabilmek için belediye ekipleri harekete geçti. 2-6 Eylül tarihleri arasında uygulanacak uyum haftasına yetiştirilmeye çalışılan okullarda hummalı bir çalışma başlatıldı.

Belediye ekipleri bahçe düzenlemesinden boya ve bakım işlerine, temizlikten tadilata kadar tüm okullarda gerekli olabilecek eksiklikleri tek tek gidermeye başladı.

Alanya'nın Tosmur Mahallesi'nde bulunan bir ilkokulda Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü temizlik Bakım ve Onarım çalışmaları kapsamında seramik kaplama çalışması da yaptı.

O görüntüler takdir topladı. Okulun giriş kısmından ta koridor içlerine kadar 5 farklı sınıf için zemin yenileme çalışması yapıldı. Dezavantajlı konumda bulunan okullarda yapılan çalışmalar hem okul müdürleri hem de öğretmenler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

Kaynak:Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.