Alanya'ya yaz ortasında yağmur uyarısı

Alanya'ya yaz ortasında yağmur uyarısı
 Yazar / Alanya Medya
Yaz sezonunun en sıcak günlerini geçirdiğimiz şu günlerde meteoroloji tarafından yapıla uyarı dikkat çekici. İşte detaylar...

Alanya son aylarda artan hava sıcaklığı ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Müthiş derecede artan sıcaklıklardan bunalan vatandaşlar çareyi plajlara gitmekte ya da klimalı evlerine sığınmakta buluyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 11 Ağustos Pazar günü için yayımladığı hava durumu raporuna göre, Alanya'nın yaylalarında gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği ifade edildi.

Alanya sadece deniziyle var olan bir şehir değil. Bizim pek gözümüzün ucuyla bile bakmasak da müthiş güzellikte olan yaylalarımız da var. Görüldüğü üzere yaylalarımıza içine gireceğimiz yeni hafta itibariyle yağuş ulaşmış durumda.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.