Alanya bu proje bölgede ilk kez yapımda

Alanya bu proje bölgede ilk kez yapımda
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ın girişimleri sayesinde KPSS Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) Alanya'da ilk kez yapılacak.

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan'ın girişimleriyle KPSS Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) Alanya'da ilk kez yapılacak. Daha önce Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) da Alanya'da yapılacağı açıklanmıştı. KPSS'nin Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları 14 Temmuz'da Alan Bilgisi oturumları ise 20 ve 21 Temmuz'da ÖABT ise 4 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Türkdoğan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'a ve ALKÜ ailesine Alanya ve çevre ilçelerdeki adaylara sağlanan bu imkan için teşekkür etti ve yenilikler getirmeye devam edeceklerini belirtti.

(ALKÜ) Rektörünün girişimleri sonucunda Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgi Testi (ÖABT) bu yıl ilk kez Alanya'da yapılacak. Dikey Geçiş Sınavı'nın (DGS) Alanya'da yapılacağının açıklanmasının ardından ÖABT'nin de burada gerçekleştirileceği duyuruldu.

Sınav 4 Ağustos'ta düzenlenecek ve Alanya ile çevre ilçelerdeki adaylara kolaylık sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.