Antalya Büyükşehir Belediyesi 700 kalbe dokundu

Antalya Büyükşehir Belediyesi 700 kalbe dokundu
Antalya şehrinin güzide Belediyesi tam olarak 700 kişiyi yaptığı bir güzellikle mutlu etmeyi başardı. Peki bu 700 kişinin kalbini fetheden olayın aslı neydi nedir işte detaylar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi yerelden kalkınma hedefiyle Gazipaşa S.S. Beyrebucak Köyü Sulama Kooperatifi'ne üye çiftçilere 700 adet zeytin fidanı dağıttı. Bu destek üreticilerin sağlıklı ve kaliteli fide ve fidanlara ulaşmasını sağlayarak yatırım maliyetlerini düşürmeyi amaçladı.

Kooperatif Başkanı Mustafa Yılmaz ücretsiz dağıtılan zeytin fidanları ile gelirlerinin artmasına katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

Yılmaz taleplerinin olumlu karşılandığını ve fidanların üyelere teslim edildiğini belirterek Antalya çiftçisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Başkan Böcek'e minnettarlığını ifade etti.

Bu girişim planlı ve sürdürülebilir tarım için önemli bir adım olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.