Antalya halkı sıcaktan kurtulmak için yollara düştü

Antalya halkı sıcaktan kurtulmak için yollara düştü
 Yazar / Alanya Medya
Antalya ve çevre ilçelerde yaşayan vatandaşlar sıcaktan kurtulmak için yollara düştü. Peki sıcaktan kurtulmak için vatandaşlar nereye gidiyor?

Son zamanlarda yaşanan sıcak hava dalgası geçtiğimiz hiçbir yaza benzemeyecek derecede bunaltıcı hava ile karşı karşıya kalmamıza sebep oldu.

Olay artık öyle bir boyuta ulaştı ki vatandaşlar fırsatını buldukları anda kendilerine Elmalı ve Korkuteli gibi ilçelerde bulunan yaylalara atıyor.

Geçtiğimiz hafta sonu işten çıkan ve hafta sonu tatiline giren vatandaşlar plajlara yönelecekleri yerde yayla yollarında inanılmaz araç trafiğinin oluşmasına sebep oldular.

Belediyeler tarafından yayla yollarının düzeltilmesi ile beraber imkanı olanlar araçlarınıa atladıkları gibi yaylaların yolların tuttular.

Bu durum akıllara yayla turizmine yatırım yapılması gerektiğini getirdi. Karadeniz'in olduğu kadar Akdeniz Bölgesi'nde bulunan torosların yaylaları da eşi bulunmaz güzelliktedir. Ancak şimdilik bunu Antalya'nın yerli halkı biliyor.

Alanya Medya / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.