Antalya o akını konuşuyor Dünya'dan akın akın geliyorlar

Antalya o akını konuşuyor Dünya'dan akın akın geliyorlar
Antalya dünyanın birçok mükemmel turizm adresinden biri olarak turistlerin büyük ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu yoğun turist akını Antalya halkını ve esnafını memnun ediyor. Antalya'ya gelen turistler ve turizmin güzelliklerine dair ayrıntılarsa şöyle.

Dünyanın dört bir yanından turistlerin akın ettiği Türkiye'nin Antalya şehri turistik açıdan mükemmel bir bölge olarak yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Antalya Havalimanı'ndaki uluslararası uçuşlar yoğun bir şekilde sürerken gelen turistler buraya geldiklerinde rahatladıklarını ve güzel bir yaz tatili için en ideal yerlerden biri olduğunu belirtiyorlar.

Hava trafiğinin yaz sonuna kadar yoğun şekilde devam etmesi bekleniyor. Turistler Türkiye'nin turistik açıdan mükemmel bir bölgesi olan Antalya'ya gelerek rahat bir nefes aldıklarını ve buranın yaz tatili için ideal bir yer olduğunu belirtiyorlar.

Yoğun hava trafiği altında olan Antalya Havalimanı'nda yaz boyunca yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.