Antalya VIP turist VIP ağırlama dönemi start aldı

Antalya VIP turist VIP ağırlama dönemi start aldı
 Yazar / Alanya Medya
Antalya elbette kaliteli zengin turistlerin de ziyaretçi mekanıdır ancak son dönemde edinilen bilgiye ultra lüks turistlerin de uğrak mekanı olmaya devam ediyor işte ayrıntılar.

Antalya’da lüks turizme yönelik olarak bazı oteller VIP hizmet anlayışıyla turistlere benzersiz bir tatil deneyimi sunmaya başladı. Bu kapsamda gecelik ücretleri 180 bin liradan başlayan tatil paketleriyle turistlere olağanüstü bir hizmet veriliyor.

Lüks tatil paketi turistin ülkesinden Antalya’ya özel jetle getirilmesiyle başlayabiliyor; tarifeli uçuş tercih edilirse birinci sınıf koltuklar sunuluyor. Antalya Havalimanı’na varan turistler otel tarafından görevlendirilen asistanlar tarafından karşılanıyor ve tüm bagaj pasaport kontrolü gibi işlemleri hızlı bir şekilde hallediliyor. Otele ulaşım ise helikopter ya da VIP araçlarla gerçekleştiriliyor. Tatilin devamında ise turistlere villalar ve süit odalarda özel aşçılar ve asistanlardan oluşan geniş bir ekip tarafından hizmet veriliyor. Minimum dört gece konaklama zorunluluğu bulunan bu tatil paketinde turistlerin kişisel tercihlerine göre yiyecek içecek ve bakım ürünleri gibi talepleri de titizlikle karşılanıyor. Villalarda gecelik fiyatlar 4-5 bin Euro süit odalarda ise 800 Euro şeklinde başlıyor. Bu VIP hizmet anlayışı Antalya şehrindeki lüks tatil deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.