Başarılarıyla Alanya'yı gururlandırdılar: Altın, gümüş ve bronz madalya kazandılar!

Başarılarıyla Alanya'yı gururlandırdılar: Altın, gümüş ve bronz madalya kazandılar!
 Yazar / Alanya Medya
Antalya Manavgat'ta ilk defa düzenlenen Uluslararası Hülya Şenyurt Judo Turnuvası'na katılan Alanyalı çocuklar gurur verici sonuçlar elde etti. Minikler kategorisinde Alanya'yı temsil edip yüzleri güldürdüler.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ilk defa düzenlenen Uluslararası Hülya Şenyurt Judo Turnuvası'nda Alanya büyük başarıya imza attı. Altın, gümüş ve bronz madalya kazanan Okay Camkıran'ın minik sporcuları yakınlarına ve tüm Alanya'ya büyük bir gurur yaşattı.

Turnuvaya katılan ve 'Ümitler, Süper Minikler ve Minikler' kategorilerinde mücadele eden sporculardan Yusuf Demir ve Eylül Esen Uyar altın madalyanın sahibi oldu. Muhammed Emir Koçak, Hira Bulut ve Hilal Şahin gümüş madalya kazanırken Asya Şahin ve Sema Nur Yavuz da bronz madalyayı almaya hak kazandı.

GSB İlçe Müdürlüğü'nün kadrolu antrenörü Okay Camkıran'ın büyük başarısı olan sonuç tablosu Alanya'lı sporcuların Alanya'ya kazandırdığı gururu gözler önüne serdi.

Kaynak:Gazete Alanya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.