Başvuru Başladı Bulan Kaçırmıyor ALANYA

Başvuru Başladı Bulan Kaçırmıyor ALANYA
Evet beklenen o bölgedeki etkinlikle ilgili arayış içindeki esnaf başvuruyu duyar duymaz bölgeye akın etti ve bulan bırakmıyor bırakan da bulamıyor havası hakimdi işte detaylar.

Alanya şehrimizin Gökböl isimli bölgesinde son dönemde farklı bir heyecan ve farklı da bir hareketlilik hakim işte bu alanda yakın sürede bir etkinlik haberinin gelmesiyle esnaftaki coşku görülmeye değerdi doğrusu işte detaylar.

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18’incisi düzenlenen Geleneksel Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar hızla devam ediyor ve etkinlik alanın da yer alacak çeşitli stantlar için başvurular başladı.

Giyim yemek şarküteri züccaciye ev tekstili oyuncak takı ve meyve-sebze gibi çeşitli ürünlerin satılacağı Gökbel Pazaryerinde stant açmak isteyenler Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne şahsen başvurabilir veya belirtilen telefon numaraları üzerinden iletişime geçebilirler.

Başvuru sonrası ödemeler ise Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın banka hesabına veya Alanya Belediyesi'ndeki ALTAV veznesine yapılabilecek.

Stant yerleşim krokisi belediyenin internet sitesinde yayınlanmış olup bu renkli pazarda yer almak isteyen satıcıların başvurularını gecikmeden yapmaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.